Despre mine

Sunt Patrick Popescu, partenerul tău de încredere în planificare financiară, pentru construirea unui Viitor pe Plus, așa cum îți dorești.

Activez din 2009 în zona financiară și de 7 ani în rolul de consultant financiar. În toți acești ani, am cunoscut numeroase tipuri de oameni cu nevoi financiare diferite și dorințe de viitor specifice.

Am identificat împreună soluții personalizate pe aceste nevoi și dorințe, pe baza unor discuții relaxate și productive. Toate experiențele anterioare au dovedit că educația financiară îți oferă o perspectivă mai largă asupra a ce poți face pentru a fi stăpân pe banii tăi.

  • Experiență anterioară cu mii de clienți
  • Abilități de trainer la cursuri de educație financiară
  • Autorizat de ASF

Eu te ajut să descoperi motivația de a-ți atinge obiectivele, te ghidez cu sfaturi despre gestionarea bugetului tău și te însoțesc în formarea unor obiceiuri sănătoase în privința banilor tăi, pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Cum te pot ajuta?

Întâlnirile noastre se vor concentra, în primul rând, pe identificarea nevoilor și a dorințelor tale. Ulterior, vom construi un plan personalizat, bazat pe informații noi despre produsele financiare existente pe piață și despre beneficiile care te așteaptă.

Ești gata să încerci programul meu GRATUIT?

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.